Onze beoordeling 9,5

  • Kopen
  • Verkopen
  • Verhuren
  • Taxeren

MRA Makelaars
Taxaties in
Amsterdam, Amsterdam-Oost en omstreken.

Neem contact op

Erkend Register Taxateur met NRVT inschrijving

Dé expert in taxaties voor Amsterdam, Amsterdam Oost en omstreken. Als Register Taxateur zijn wij trots op onze inschrijving bij het NRVT (Nederland Register Vastgoed Taxateurs) en onze bevoegdheid om alle woningtaxaties uit te voeren. Of het nu gaat om een levendig stadsappartement in Amsterdam, een gezellige eengezinswoning in Amstelveen, een karakteristieke woning in Zaandam of een sfeervolle woning in Purmerend, wij taxeren vrijwel in het gehele Metropool Regio Amsterdam gebied.

Deskundige taxaties op maat

Wij begrijpen dat een nauwkeurige taxatie van groot belang is voor jou als huiseigenaar, koper of verkoper. Daarom taxeren we alle woningen die binnen een hemelsbrede straal van 20 km van ons kantoor liggen. Hierbij leveren wij, indien gewenst, een NWWI gevalideerd taxatierapport. Dit rapport voldoet aan de hoogste eisen en wordt door alle geldverstrekkers geaccepteerd, wat een vlotte afhandeling van jouw financiële zaken mogelijk maakt.

Snelle en vakkundige service

Onze ervaren NVM taxateurs staan garant voor een snelle en vakkundige service. We begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom gaan we grondig te werk bij het opstellen van het taxatierapport. Of je nu een taxatie nodig hebt voor een woningaankoop, verkoop of verhuur, wij staan klaar om je te helpen met onze expertise en marktkennis.

Wat kost een taxatie in Amsterdam?

De kosten van een taxatie in Amsterdam en omstreken kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de waarde van de woning en de complexiteit van de taxatie. Voor een exacte prijsopgave kun je het beste contact met ons opnemen. Wij bieden scherpe tarieven en een transparante kostenstructuur, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Waar moet je op letten bij taxatie?

Het is essentieel om te kiezen voor een erkende en geregistreerde taxateur zoals wij, die bij het NRVT is aangesloten. Dit waarborgt de kwaliteit en betrouwbaarheid van het taxatierapport. Let er ook op dat het taxatierapport NWWI gevalideerd is, aangezien dit door geldverstrekkers wordt geëist bij bijvoorbeeld hypotheekaanvragen.

Wie betaalt de taxatiekosten?

Wat betreft de vraag wie de taxatiekosten betaalt, dit kan verschillen per situatie. Bij een hypotheekaanvraag voor de financiering van een woning is het doorgaans de koper die de kosten draagt. Bij andere situaties, zoals een waardebepaling voor verkoop of verhuur, kunnen de kosten door de eigenaar of opdrachtgever worden betaald. Wij adviseren je hier graag persoonlijk over, zodat je duidelijkheid hebt over de kosten en de betaling ervan.

Laat MRA Makelaars je huis snel en vakkundig taxeren

Als ervaren NVM taxateur zijn wij jouw betrouwbare partner voor nauwkeurige taxaties in Amsterdam, Amsterdam Oost en omstreken. Neem contact met ons op voor een afspraak en ervaar onze vakkundige en snelle service. Wij staan klaar om je te helpen bij al jouw taxatiebehoeften!

Meer weten? Neem contact met ons op.

stel dat knuffelt
knuffelend stel met kinderen
meisje klimt op bed